Όροι Χρήσης

Όρια Ευθύνης.
Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το www.pisimisisbatteries.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.
 
Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή.
 
 Προϋποθέσεις έγκυρης παραγγελίας
 Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να συνάψει έγκυρη παραγγελία εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης. Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και από εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
Η πραγματοποίηση παραγγελίας προϋποθέτει:
α) την συμπλήρωση σχετικής φόρμας με την παράθεση των απαραίτητων στοιχείων για την σύναψη της σύμβασης πώλησης με τα σωστά στοιχεία. Εάν ο χρήστης τοποθετήσει λάθος στοιχεία διεύθυνσης ή επικοινωνίας τότε το site δεν φέρει καμία εκπλήρωση για την μη εκπλήρωση της παραγγελίας του.
β) Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης, όσον αφορά το πωλούμενο είδος, την ποσότητα, το τίμημα συμπεριλαμβανομένων φόρων και λοιπών δαπανών, τον τρόπο διεκπεραίωσης της συναλλαγής, τον χρόνο και τον τόπο ταχυμεταφορικής παράδοσης της παροχής,
γ) την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καταρτιζόμενης σύμβασης. Η αποδοχή των παραπάνω συντελείται με την ηλεκτρονική επιλογή "Έχω διαβάσει και συμφωνώ με Όροι Χρήσης" που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.


Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%), ενώ το e-shop  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
 
ΓΙΑΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΩ  ΕΓΓΡΑΦΗ.
Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι χρήσιμη γιατί διευκολύνει εσάς αλλά και εμάς με το να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
Τα οφέλη είναι:
1) Αναφέροντας τα στοιχεία που σας ζητά η εγγραφή, μηδενίζετε την περίπτωση πιθανού λάθους στα προσωπικά σας στοιχεία αλλά και στα στοιχεία της αποστολής και κάνεις δεν πρόκειται να αμφισβητήσει  αυτό που είναι γραμμένο, όπως λάθος κωδικό.
2) Κρατά «ιστορικό» και όποτε αποφασίσετε να μπείτε μέσα μπορείτε  να δείτε τι επιλογές κάνατε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο παρελθόν, τι αγορές έχετε κάνει έως τώρα κ.λ..  
3) Μπορείτε να ενημερώνεστε αν το θελήσετε για προσφορές που θα προκύπτουν κατά καιρούς σε προϊόντα,, νέα προϊόντα, και άλλα ενδιαφέροντα...   
 
Με την εγγραφή σας στο Newsletter μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να ενημερώνεστε με τα νέα του www.pisimisisbatteries.gr απλά δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 

Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να παραλάβω την παραγγελία μου;
Η παραδοση γινεται εργάσιμες ημέρες συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου (για παραγγελίες τοποθετημένες την προηγούμενη και παραδοση απο την έδρα μας.

Ωρες παράδοσης 10-19.00 απο καταστημα
Σαββατο 10-15.00
Αποστολή πρακτορεια 13.00-16.00 δευτερα έως παρασκευη
Εκτός Δευτέρας και Τετάρτης 10-17.30 απο κατάστημα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!:
Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές, οι οποίες δεν καλύπτονται από το δίκτυο της εταιρείας ταχυμεταφορών, οι χρόνοι παράδοσης δεν θα αντιστοιχούν με αυτούς που έχουν προαναφερθεί.
Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να έχετε καταχωρήσει το κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας η εταιρεία ταχυμεταφορών σε οποιαδήποτε περίπτωση κωλύματος.

Το e-shop pisimisisbatteries.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τη μη ακριβή ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

Επιστροφές  και αλλαγές προϊόντων.
Πολιτική Επιστροφών:

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν εντός 8 ημερολογιακές ημέρες απο την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο κωδικο προϊόντος και αυτό που πραγματικά κάνει για τη χρήση που το θέλετε.  
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι μπαταρίες να μην έχουν τοποθετηθεί και χρησιμοποιηθεί σε κάποιο όχημα και να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση και συσκευασία. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται απ’ όλα τα παραστατικά πώλησης.
Σε περίπτωση λάθους κωδικού γινεται αντικατάσταση κατόπιν τηλ συνενοησης
Τα προϊόντα που αποστέλλονται έχουν ήδη ελεγκτεί για πιθανά ελαττώματα ή ελλείψεις για την αποφυγή άσκοπων επιστροφών.   

Για οποιαδήποτε πληροφορία μιας παραγγελίας (ολικής ή μερικής) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο sales@pisimisisbatteries.gr ή να τηλεφωνήστε στο 2105734709, 2105725275